Vriendenloterij

Speel voor Lightning Leiden mee met de VriendenLoterij
Winnen is voortaan samen winnen. Als u straks een prijs wint, winnen 5 vrienden die lid zijn van de VriendenLoterij ook een prijs. En u mag zelf bepalen wie! Wint u de € 100.000,-, dan winnen uw vrienden, clubgenoten of buren allemaal € 20.000,-. Wint u een lekkere taart of een fantastische nieuwe auto, dan winnen zij die ook. De Sponsor Bingo Loterij steunt organisaties op velerlei gebieden waaronder de sport. De helft van de inleg gaat rechtstreeks naar goede doelen. Lightning Leiden heeft zich bij de VriendenLoterij als een van deze goede doelen aangemeld. Door lid te worden en mee te spelen komt de helft van uw inzet ten gunste van Lightning Leiden. U maakt dus niet alleen kans op mooie prijzen, maar steunt daarmee tevens financieel onze vereniging Lightning Leiden.

Hoe aan te melden?
U kunt zich aanmelden door het klikken op de bovenstaande Vrienden Loterij afbeelding. Deze afbeelding verwijst u direct door naar de juiste partnerpagina van de Vrienden Loterij website.

Wat te doen als je al lid bent?
Als u al lid bent van de Vriendenloterij is het mogelijk om het goede doel aan te passen en hiervoor Lightning Leiden te Leiden op te geven. U dient hiervoor 0900-3001400 te bellen. In deze tijd van teruglopende sponsorinkomsten kijkt het bestuur naar mogelijkheden om dit op te vangen. Meedoen van onze leden, familieleden, kennissen en vrienden aan de VriendenLoterij biedt die mogelijkheid en wordt bij u onder de aandacht gebracht. Kent u mensen die reeds meedoen? Attendeer hen dan op de mogelijkheid om Lightning Leiden als begunstigde aan te wijzen. Laat het echter duidelijk zijn dat wij u tot niets verplichten en de keuze van meedoen is geheel aan u. Wij noch de Vriendenloterij zullen u hierover benaderen.

Partner programma's

© Copyright 2024 Lightning Leiden | Website door Webmazing