Try Us

Kom GRATIS vier weken meetrainen met één van de teams van Lightning Leiden!

Heb jij meegedaan aan een kennismakingscursus van schoolsport, een clinic of ben jij gewoon nieuwsgierig of deze prachtige sport wat voor jou is? Kom dan vier weken lang, GRATIS meetrainen bij American Football vereniging Lightning Leiden!

De vereniging wordt gevormd door een sociale en eensgezinde club sportieve mensen die gezamenlijk streven naar gezelligheid, sportiviteit en prestaties. Beter bekend als de ‘Lightning Family’

Of je nu geïnteresseerd bent in full contact American Football of in de non contact variant Flag Football, dat maakt niet uit! Bij Lightning Leiden is iedereen van jong tot oud welkom om deze sport te komen proberen.

Ben jij binnenkort een nieuw lid van de Lightning Family? Of zou je meer willen weten over de sport, de vereniging of de verschillende teams? Kom dan eens langs en stel gerust al je vragen.

Eerste keer meetrainen?
Wanneer je de eerste keer komt meetrainen neem dan kleding mee wat vies mag worden en tegen een stootje kan. Daarnaast bij voorkeur sportschoenen met noppen en een gebitsbeschermer (bitje).

Als je besluit om met een full contact (tackle) team mee te trainen, kun je een helm en shoulderpads (schouderbescherming) lenen van de club. Wanneer je besluit je in te schrijven, dien je deze materialen en eventuele andere beschermende kleding zelf aan te schaffen. Overleg altijd met je coach welke beschermende kleding noodzakelijk en geschikt zijn voor jou en jouw positie.

TeamLeeftijdTrainingsdagVanTot
U16 Tackle14 jaar t/m 16 jaarWoensdag & vrijdag19:0021:00
U19 Tackle16 jaar t/m 19 jaarWoensdag & vrijdag20:0022:00
Senior TackleVanaf 18 jaarWoensdag & vrijdag20:0022:00
U15 Flag7 jaar t/m 14 jaarWoensdag & vrijdag18:4520:15
U17 Flag15 jaar t/m 17 jaarWoensdag & vrijdag18:4520:15
Senior FlagVanaf 16 jaarWoensdag19:3021:30

Contact

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

"*" indicates required fields

Interesse*
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Partner programma's

© Copyright 2024 Lightning Leiden | Website door Webmazing