Clinics

Uniek en sportief als schoolactiviteit, kinder- of vrijgezellenfeest !
Oranje Nassau College Zoetermeer Lightning Leiden 024Bent u een (sport)docent op een basis- , middelbare- of hogeschool / Universiteit? En wilt u uw leerlingen kennis laten maken met een unieke en groeiende sport in Nederland? Ben je zelf een scholier of student, die het leuk zou vinden om met de hele klas een Flag Football Clinic te volgen? Of wellicht bent u op zoek naar een unieke en sportieve invulling van uw kinder- of vrijgezellenfeest (ook voor dames)? Vrijwel alles is mogelijk, aangezien iedereen deze leuke sport kan spelen!

American Football is momenteel één van de snelst groeiende sporten van Nederland. Het mooie aan deze fantastische sport is dat werkelijk iedereen mee kan en mag spelen. Jong en oud, voor iedereen is er een manier om de sport te beoefenen.

De clinics zijn geheel verzorgd en gebaseerd op de non-contact variant van American Football, het zogeheten Flag Football. Op deze manier kan iedereen op een creatieve, sportieve en veilige manier kennis maken met deze mooie sport.

Lightning Leiden - Clinic Vrijgezellen 001American Football vereniging Lightning Leiden heeft in de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan met het geven van clinics. Veel basisscholen, middelbare scholen naschoolse opvang, stichtingen als Thuis op Straat en zelfs Hogescholen en Universiteiten hebben met veel plezier en succes een clinic van Lightning Leiden gevolgd.

De clinics van Lightning Leiden kunnen op locatie (lees: sportzaal of sportveld) worden verzorgd. Nog veel leuker is natuurlijk een clinic op de thuisbasis van American Football vereniging Lightning Leiden! Beter bekend als Sportpark Montgomery aan de Montgomerystraat in Leiden.

Wilt u meer informatie ontvangen?
Stuur dan een email naar clinics@lightningleiden.nl

Clinics voor instellingen en bedrijven
Oranje Nassau College Zoetermeer Lightning Leiden 030De sportwereld en het bedrijfsleven tonen vaak vele overeenkomsten. In beide gevallen gaat het vaak over presteren in een competitieve setting. Om een overwinning te behalen zal het recht van de sterkste gelden en is teamwork veelal een belangrijke succesfactor.

Bent u of is uw organisatie op zoek naar een sportieve manier van teambuilding? Bent u voorstander van actieve, creatieve en unieke bedrijfsuitjes? Dan bent u bij Lightning Leiden aan het goede adres.

De Flag Football clinics van Lightning Leiden zijn geheel verzorgd bevorderen samenwerking, vertrouwen, onderling respect en teambuilding. Een sport geschikt voor zowel heren als dames van alle leeftijden.

De inhoud van de clinics is flexibel en te bespreken met de organisatie. Tijdens een clinic komen de eerder genoemde elementen naar voren in een variatie aan oefeningen. Daarnaast is het mogelijk om onder begeleiding een wedstrijd tussen afdelingen, vestigingen en relaties (of zelfs concurrenten) onderling te organiseren.

Lightning Leiden - Vrijgezellen Clinic 003Wilt u meer informatie ontvangen?
Stuur dan een email naar clinics@lightningleiden.nl

Kernwoorden: Vrijgezellenfeest, American Football Vrijgezellenfeest, Bachelorparty, Clinic American Football, Vrijgezellenfeestje, Vrijgezellenpartij, Basisschool Clinic

Partner programma's

© Copyright 2024 Lightning Leiden | Website door Webmazing