LitH: Hulp In Natura

Lightning Leiden - KlussersProject Lightning In The House: ‘Hulp in natura’
Naast de drie projecten die zich voornamelijk richten op geldstromen, bestaat ook de mogelijkheid om het Lightning in the House project op een andere manier te steunen. Dit kan door materialen of arbeidsuren te leveren. Wellicht beter bekend als steunen in natura.

Ken jij een bedrijf dat- of iemand die een deel van de bouwwerkzaamheden van het clubhuis (kosteloos of tegen een aantrekkelijke korting) kan uitvoeren? Of weet jij een fabrikant of leverancier die materiaal kan leveren om in het clubhuis te gebruiken? Ook dan kun je Lightning steunen!

Denk aan het leveren van latexverf voor het schilderen van de muren, het plaatsen van een toilet, het leveren en installeren van een alarmsysteem,het tegelwerk in de sanitaire ruimtes of het leveren van moderne beeldschermen voor het creëren van een heuse ‘sportsbar sfeer’ in ons nieuwe clubhuis. Alles is mogelijk en daarmee ontstaan er ontelbare manieren waarop jij kunt helpen  Lightning in the House te realiseren!

Heb je een idee, kun jij aan goederen komen, weet je een professional die kosteloos (of tegen aantrekkelijke korting) arbeidsuren wil investeren? Meld je dan bij Karin Beij, penningmeester van Lightning Leiden (penningmeester@lightningleiden.nl). Samen met Karin kun je bekijken op welke manier je het beste een bijdrage kunt leveren aan het clubhuis.

Het bestuur heeft onder leiding van Karin Beij hard gewerkt aan een lijst met benodigde materialen, goederen of diensten. Op deze manier wordt snel duidelijk of jouw bijdrage past bij het bouwplan van het clubhuis. Staat jouw idee nog niet op de lijst, dan kan deze wellicht toegevoegd worden.

Lightning Leiden ontvangt alle hulp en steun om Lightning in the House te realiseren met open armen. Echter dient er uiteraard kritisch beoordeeld te worden welke materialen of diensten daadwerkelijk een bijdrage zullen leveren. Het bestuur beoordeeld (in samenwerking met een bouwkundig adviseur) of de aangeboden materialen of diensten een bijdrage kunnen leveren aan het clubhuis. Het is dan ook van belang dat je, je idee goed duidelijk uitlegt aan Karin Beij, zodat zij samen met het bestuur en de adviseur kan beoordelen op welke manier van jouw inzet gebruik kan worden gemaakt.

Klik hier voor andere mogelijkheden van sponsoring.

Partner programma's

© Copyright 2024 Lightning Leiden | Website door Webmazing