Lightning van start in 2019

Zaterdag 5 januari was er de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie en de MVP award uitreiking in het clubhuis van Lightning Leiden. Het nieuwe jaar werd, mede dankzij een grote opkomst, op een gezellige manier gestart.

Oude en nieuwe gezichten waren aanwezig om even bij te praten en getuige te zijn van de prijsuitreiking voor de MVP’s (Most Valuable Player’s) van 2018. De winnaars gingen naar huis met een aandenken dat hen hopelijk motiveert om in het nieuwe seizoen de lat net weer iets hoger te leggen.

Terwijl in Amerika de NFL teams strijden voor een wildcard (de laatste twee plekjes in de play-offs), houden wij in Nederland nog even een winterstop. Vanaf de derde week van januari zullen de trainingen weer van start gaan.

Lightning zal zich inzetten om met alle teams in 2019 hoog te eindigen. Wat betreft de senioren ligt het nieuwe speelschema voor het aankomende seizoen op tafel en deze laat gelijk al interessante matchups zien. Zodra de speeldata definitief zijn, mogen deze zeker niet in je agenda ontbreken! Blijf op de hoogte via de site, Facebook en Instagram.

Namens het bestuur en alle vrijwilligers van Lightning Leiden wensen wij je een sportief en gezond 2019!

#BeTheThunder

Partner programma's

© Copyright 2024 Lightning Leiden | Website door Webmazing