Thunder Tournament VIII 2020 afgelast, maar terug in 2021!

Namens American Football Club Lightning Leiden en alle vrijwilligers die zich ieder jaar weer hard inzetten om het Thunder Tournament te organiseren, willen wij jullie voorzien van een update omtrent Corona ofwel COVID-19.

Na intens overleg heeft het bestuur van American Football Club Lightning Leiden helaas de zeer moeilijke beslissing moeten nemen om de 8e editie van ons prachtige en veel bezochte toernooi dit jaar niet te laten plaatsvinden.

Ondanks dat de wereld deels langzaam weer aan het opkrabbelen is na een lange periode van lockdown en social distancing, kan het bestuur niet voldoende inschatten of de omstandigheden in september geschikt zijn om te spelen. De organisatie van het toernooi neemt geen enkel risico met haar deelnemers en zet veiligheid en gezondheid als eerste prioriteit.

Het goede nieuws is dat wij ons nu volledig richten op de organisatie van de achtste editie van het toernooi in 2021! Het voelt gek en raar om een jaar over te slaan maar dit neemt niet weg dat we in 2021 alsnog Thunder Tournament VIII zullen organiseren. Blijf ons volgen, wij blijven jullie informeren!

Graag tot volgend jaar, blijf gezond, volg ons en bereid je voor op Thunder Tournament VIII – 2021!

Partner programma's

© Copyright 2024 Lightning Leiden | Website door Webmazing