Sluiting LitH, Opening Clubhuis

lightning-leiden-thunder-tournament-82Het casco van het clubhuis is gebouwd, alle randruimtes waaronder berging, medische ruimte, technische ruimte kleed- en scheidsrechtersruimtes zijn door de aannemer afgerond, er is nieuw gras ingezaaid, er is bestraat waardoor er een mooi terras is ontstaan.
Op dit moment zijn we druk met het technische gedeelte en de inrichting, er zijn geld, manuren en materialen verstrekt en geleend door middel van aanmeldingen via de bekende LITH projecten en daarnaast op allerlei andere creatieve manieren, daarbij is onze dank aan u enorm! Daarnaast zijn er al meubels gemaakt, vloerverwarming, waterleiding en elektra zijn voor het grootste gedeelte aangelegd, er is een zandcement vloer gelegd en er zijn rolluiken voor de glazen pui geplaatst.
Onderhandelingen, toezeggingen en werkzaamheden zijn uiteraard nog niet klaar maar met heel veel hulp en vele handen gaat dit zeker lukken, ondertussen zijn we dus zeer ver maar we zijn er nog niet helemaal en mocht u nog ideeën of mogelijkheden zien horen wij dit graag.

Hoe nu verder:
Omdat wij iedereen belooft hebben een permanente vermelding in Lightning In The House te geven en we binnenkort deze vermeldingen gaan aanbrengen wil ik u erop attent maken dat de LITH-projecten op 21 mei 2014 sluiten. Uiteraard is alle hulp daarna nog steeds nodig en zeer welkom! echter naam- en logovermeldingen kunnen wij dan niet meer op de beloofde permanente manier verwerken.

Tot slot:
Wil ik u hierbij alvast uitnodigen voor de opening van “Sportpark Montgomerystraat” en natuurlijk ons gezamenlijk project “Lightning In The House” welke op 14 juni 2014 zal zijn, een officiële uitnodiging met een programma krijgt u nog, echter kunt u hierbij de datum alvast in uw agenda zetten.

Met sportieve groet,
Bestuur Lightning Leiden

Partner programma's

© Copyright 2024 Lightning Leiden | Website door Webmazing