LitH: Draag Je Steentje Bij

Lightning Leiden - BouwstenenFondswerving: Lightning in the House (LitH)
American Football Club Lightning Leiden hoopt in de nabije toekomst te beschikken over een eigen clubhuis op Sportpark Montgomery. Het realiseren van het clubhuis staat beter bekend als het project: ‘Lightning in the House’. Om dit project te kunnen realiseren hoopt Lightning Leiden met verschillende fondswervingsacties de begroting te kunnen dichten.

Draag jij ook een steentje bij? Koop nu je bouwstenen!
Het ‘Draag je steentje bij’ project richt zich op diegenen die met een kleinere bijdrage, toch een groot gebaar willen maken. Het kopen van een bouwsteen is eenvoudig. Heb je zelf al je stenen gekocht? Probeer dan voor Lightning nog meer stenen te verkopen. Vraag bijvoorbeeld je vrienden, familie, collega’s of buren of ook zij bouwstenen willen kopen. Als je bouwstenen koopt, maak je kans op mooie prijzen! Hoe meer stenen, des te meer loten voor de loterij.

Hoe werkt het?
Om één of meerdere bouwstenen te kopen dien je het volgende te doen. Download het onderstaande formulier en vul hierop het aantal bouwstenen in dat je wenst te kopen. Het formulier is tevens te verkrijgen en in te vullen bij de huidige keuken van Lightning Leiden. Reken het totaal bedrag uit, onderteken het formulier, scan het en stuur het naar penningmeester@lightningleiden.nl. Maak vervolgens het te betalen bedrag over op de onderstaande rekening:

ABN AMRO  55.59.88.015
IBAN NL30ABNA0555988015
BIC ABNANL2A

Wanneer zowel het juiste bedrag als het formulier door de penningmeester ontvangen zijn, ontvang je per steen een lot met hierop een uniek nummer. Ieder nummer staat voor één lot in de Lightning in the House loterij.

Wat krijg je er voor terug?
Wanneer je een bouwsteen koopt, krijg je een eervolle naamsvermelding op het Lightning in the House partnerbord. Hierop staan de namen van personen en bedrijven die een bijdrage hebben geleverd aan het project. Daarnaast maak je als koper van één of meerdere bouwstenen kans op mooie prijzen uit de Lightning in the House loterij! Hoe meer bouwstenen, des te meer loten.

Download: Lightning Leiden – Aanvraag formulier Bouwstenen

Partner programma's

© Copyright 2024 Lightning Leiden | Website door Webmazing