Join Us

Lightning Leiden - We need youDeel jij onze passie voor de prachtige sport American Football? Zou jij graag betrokken willen zijn bij American Football vereniging Lightning Leiden?

Lees dan snel verder en word lid van de Lightning Family! De sociale en sportieve familie bestaat uit jong en oud en streeft naar gezelligheid, sportiviteit en prestaties. Samen delen zij hun liefde voor de fascinerende sport American Football. De één als speler, de ander als vrijwilliger en vaak een combinatie hiervan. Of je nu geïnteresseerd bent in meespelen met full contact American Football, non-contact Flag Football of één van de vele evenementen of functies binnen de club, Lightning Leiden biedt voor elk wat wils als het gaat om deze fantastische sport. Twijfel je of je lid wilt worden en zou je eerst eens willen meetrainen of komen kijken? Dit kan natuurlijk altijd. Het is zelfs mogelijk om vier weken lang, gratis mee te trainen met één van de teams van Lightning Leiden.

Hierover lees je meer bij ‘Mee trainen‘. Heb je meegetraind en wil je, je graag aansluiten bij Lightning Leiden? Inschrijven en lid worden doe je zo:
1.) Download het inschrijfformulier en vul deze volledig in. Op het inschrijfformulier staat de contributie per categorie vermeld.
2.) Overhandig het inschrijfformulier, een pasfoto een kopie van je ID kaart en een kopie van je verzekeringspas aan de coach van jouw team.
3.) Informeer naar de juiste kleding en benodigdheden (gear) bij je coach. Je bent geheel vrij om nieuwe gear aan te schaffen, maar de club biedt ook de mogelijkheid om gebruikte gear aan te schaffen tegen een flink gereduceerde prijs. Dan is er ook nog een leaseplan voor de benodigdheden. *Let op: Het huidige leaseplan wordt besproken tijdens de eerstvolgende ledenvergadering. Vraag naar de mogelijkheden!*
4.) Wanneer de AFBN (American Football Bond Nederland) jouw documenten heeft goedgekeurd, zal jouw coach je hierover op de hoogte stellen.
5.) Wanneer de bovenstaande punten in orde zijn, ben jij officieel lid van American Football vereniging Lightning Leiden!