Dominators vs. Lightning: ‘Een Vrolijk Paas Partijtje!

Helaas bleek bij aankomst in Utrecht dat de Dominators niet in staat waren om voldoende spelers op te stellen en zo de strijd aan te kunnen gaan met de cubs van Lightning Leiden. Desalniettemin stond dit paasweekend toch in het teken van sportiviteit en samen de sport nog groter maken!

Een teleurstellend moment voor beide teams werd namelijk omgezet in een leuke dag en een spetterende wedstrijd. Maarliefst drie spelers van Lightning Leiden (Daan Eising, Tim Hildenbrandt en DJ Mikkers) trokken een Utrecht Dominators shirt aan en namen het samen met de Dominators op tegen de overige teamgenoten van Lightning Leiden. Zo vormden zich twee teams die met spectaculaire plays, veel lol en plezier en een hoop sportiviteit het publiek aan beide zeiden wisten te vermaken.

De wedstrijd eindigde na vier volledig gespeelde kwarten met een traditioneel moment aan Utrechtse zijde. Zoals bekend delen zij iedere wedstrijd de ‘Vocking’ Man of the Match prijs uit aan de beste speler van beide teams. Aan Leidse zijde viel Owen van Gorcum (grotendeels plaatsvervangend quarterback voor vandaag) in de prijzen. Hij ontving een heuse Vocking Leverworst als prijs voor zijn inzet en prestaties.

De coaches zijn zeer trots op de spelers van beide zijden. Zij verkozen het spel boven de clubkleuren en lieten zich van hun beste kant zien.
Lightning Leiden bedankt de Utrecht Dominators voor het ontvangst en een zeer positieve, sportieve en vooral leuke wedstrijddag!

Partner programma's

© Copyright 2024 Lightning Leiden | Website door Webmazing