De Jeugd Heeft De Toekomst

Lightning Leiden - We need youPeewees en Cubs Flag Football
De afgelopen maanden zijn Headcoach Ben en Assistent Coach Maurice bij de Peewees en Cubs hard aan de slag gegaan met de insteek van de trainingen. De trainingen zijn laagdrempelig. Alle basistechnieken worden aangeleerd bij de Peewees en Cubs. Verder wordt er per speler een apart programma per positie aangeboden om zo makkelijker door te stromen naar nieuwe categorieën en beter te presteren op het veld. Het aantal Peewees en Cubs groeit momenteel hard.

Cadets Full Contact
De cadets bestaan bijna 1 jaar. Deze vriendengroep onder leiding van Headcoach Arnout traint twee keer per week hard om voor te bereiden voor het nieuwe seizoen. De opkomst op trainingen is zeer hoog en de sfeer ongekend goed.

Gratis
Alle drie de categorieën zijn hard opzoek naar nieuwe spelers. De headcoaches dragen allemaal de visie van Lightning en bieden voor iedereen American Football aan. Benader je vrienden, vriendinnen, neefjes, nichtjes, broertjes, zusjes en kennissen en neem ze mee naar de trainingen. De eerste vier weken zijn de trainingen zijn geheel gratis om een goede indruk van Lightning en de sport American Football te krijgen. Train aanstaande vrijdag al mee om 18:00 uur ben je van harte welkom!

Partner programma's

© Copyright 2024 Lightning Leiden | Website door Webmazing