Betaald Parkeren

parkeren-betaald-283x400Geachte bezoeker,

Medio het derde kwartaal van 2016 zal de sportaccommodatie van American Football Club Lightning Leiden zich in een betaald parkeren zone bevinden. Met dit bericht willen wij u op de hoogte stellen en u van de nodige informatie voorzien.

De schillen om de binnenstad worden vanaf 2016 veranderd in een betaalde parkeerzone. De Montgomerystraat en de nabij gelegen regio bevinden zich in zone B2. Dit betekent dat er sprake is van betaald parkeren op maandag tot en met vrijdag van 09:00 uur tot 19:30 uur. U betaalt € 0,10 per uur voor de eerste twee uren dat u geparkeerd staat. Na de eerste twee uur betaalt u € 2,00 per uur.

Betalen kan op twee manieren. Middels de bekende parkeer apps en met behulp van parkeerautomaten. In de schillen om de binnenstad worden minder parkeerautomaten geplaatst. U kunt de dichtstbijzijnde parkeerautomaat vinden door de pijlen op de bordjes te volgen.

Het bovenstaande zal gefaseerd worden uitgevoerd. De regio waarbinnen de Montgomerystraat (Lightning Leiden) zich bevindt, zal na de zomerperiode aan bod komen. Zodra er een specifieke datum bekend is, zullen wij u hiervan uiteraard op de hoogte stellen.

Wilt u meer weten over betaald parkeren in Leiden? Bezoek dan de website: http://gemeente.leiden.nl/projecten/uitbreiding-betaald-parkeren/ . Indien u op een andere manier naar Lightning Leiden wilt afreizen, bezoekt u de website van Lightning Leiden;www.lightningleiden.nl.

Graag tot ziens bij American Football Club Lightning Leiden!

Partner programma's

© Copyright 2024 Lightning Leiden | Website door Webmazing