Aftellen Is Begonnen

Lightning Leiden AftellenHet aftellen is officieel begonnen. Het Lightning Leiden clubhuis wordt binnen 24 uur opgeleverd.

Oplevering
Morgenochtend om half 9 is de overdracht van de sleutel. Lightning wordt per 13 februari eigenaar van geheel nieuwe kleedkamers, medicruimte, materiaalruimtes, scheidsrechtersruimtes en een clubhuis. De faciliteiten welke Lightning kan gaan bieden aan de leden zijn het neusje van de zalm. Zo zal er vloerverwarming voor de koude periodes zijn en in de warme periodes airconditioning. De kleedkamers zijn groot genoeg om een geheel seniorenteam te huisvesten. De scheidsrechters hebben aparte en meerdere doucheruimtes, ook de medic zal met genot in de spieren kneden in de medicruimte.

Lightning in the House
Morgenochtend is de bouwkundige overdracht. Dit wil zeggen dat het gebouw casco wordt opgeleverd. Lightning is nog steeds opzoek naar hulp om het clubhuis volledig te kunnen inrichten. Het Lightning in the House project maakt het voor iedereen mogelijk om zijn of haar steentje hier aan bij te dragen.

Alle Lightning leden zijn morgenochtend uitgenodigd om getuigen te zijn van de oplevering.

 

Partner programma's

© Copyright 2024 Lightning Leiden | Website door Webmazing