Trainingen, OTA’s en Oefenwedstrijden Seniortackle

LightningLeidentrainingOp woensdag 4 september beginnen de veldtrainingen weer. We zullen in het najaar alleen op woensdag en vrijdag trainen. Maar om in september een vliegende start te maken willen we daarvoor drie OTA’s (organized team activities) organiseren. De data hiervoor zijn:

·        Zondag 18 augustus

·        Zondag 25 augustus

·        Zondag 1 september

Deze OTA’s duren van 14:00 tot 16:00 en zijn zonder shoulderpads en helm. We willen deze trainingen gebruiken om te zien wat jullie conditie is en om nieuwe plays en drills te introduceren. Daarnaast zijn deze OTA’s ideaal voor rookies om kennis te maken met de sport en Lightning. Neem dus vooral zo veel mogelijk geinteresseerden mee. Ook de coaching staff is druk bezig om mensen te recruiteren.

De OTA’s zijn vrijwillig. We weten dat sommigen van jullie nog op vakantie zijn, of om andere redenen niet kunnen. Maar laat mij wel even weten of je komt.

Oefenwedstrijden

Tot slot: Oefenwedstrijden. Ik ben nog druk aan het praten met allerlei teams om in het naseizoen enkele wedstrijden te organiseren. De bedoeling is om op de volgende data wedstrijden te plannen:

·        Zondag 22 september (Reunion Bowl)

·        Zondag 13 oktober

·        Zondag 3 november

·        Zondag 24 november

Zet deze data dus vast in je agenda. Zodra ik bevestiging heb van de tegenstanders krijgen jullie dat te horen. De oefenwedstrijd op 22 september zal in ieder geval in Leiden zijn en om 16:00 beginnen omdat daarvoor het Thunder Tournament gespeeld wordt.

Tot 18 augustus,

Met sportieve groet,
Headcoach Dick van Hirtum