Thunder Trophy voor het grijpen..

Lightning Leiden - Thunder TrophyMet nog een kleine week te gaan staat Lightning Leiden een primeur te wachten… Voor het eerst in de geschiedenis van de Leidse American Football club zal het Thunder Tournament worden gespeeld. De organisatie zet zich al sinds enige tijd flink in om het toernooi tot een zeer succesvolle en sportieve happening te maken. Een toernooi als het Thunder Tournament kan uiteraard niet zonder deelnemende teams, winnaars en al helemaal niet zonder mooie prijs of beter gezegd een trofee.

Al glanzend en glimmend staan de Thunder Trophy’s dan ook te wachten op hun winnaars. Met de strakke vormen en het logo van het Thunder Tournament voorop, maakt het de Thunder Trophy tot een zeer bijzondere trofee. Het moge duidelijk zijn dat de deelnemende teams deze felbegeerde prijs maar al te graag in handen krijgen.

Het is verwonderlijk dat de Thunder Trophy’s mogelijk zijn gemaakt door een eveneens bijzondere partner. Het bedrijf LonCe B.V. gespecialiseerd in beheer en onderhoud van commercieel vastgoed en bedrijfsvoering, steunt met plezier en genoegen een sportief American Football evenement als het Thunder Tournament. Naast het beschikbaar stellen van de trofeeën adviseert LonCe B.V., Lightning Leiden onder andere op bouwkundig vlak bij het Lightning in the House project.

Wil jouw team ook kans maken op deze prachtige trofee? Schrijf je team dan in voor 18 september door een mail te sturen naar: communicatie@lightningleiden.nl. Iedereen kan en mag meedoen aan het Thunder Tournament, ervaring is geen vereiste. Klik hier voor meer informatie.