Taptoe Leiden – Train 4 weken GRATIS mee!

Hey hallo wat leuk dat je ons gezien hebt bij de Taptoe en de QR- code hebt gescand.

Wil je te weten komen of American Football of Flag Football jouw ding is. Kom dan vier weken lang, GRATIS meetrainen bij American Football Club Lightning Leiden!

De vereniging wordt gevormd door een sociale en eensgezinde club sportieve mensen die gezamenlijk streven naar gezelligheid, sportiviteit en prestaties. Beter bekend als de ‘Lightning Family’

Of je nu geïnteresseerd bent in full contact American Football of in de non contact variant Flag Football, dat maakt niet uit! Bij Lightning Leiden is iedereen van jong tot oud welkom om deze sport te komen proberen.

Ben jij binnenkort een nieuw lid van de Lightning Family? Of zou je meer willen weten over de sport, de vereniging of de verschillende teams? Meld je dan aan via het ‘Ik train graag 4 weken GRATIS mee’ formulier onderaan deze pagina. En dan zien we je snel!

Eerste keer meetrainen?
Wanneer je de eerste keer komt meetrainen neem dan kleding mee wat vies mag worden en tegen een stootje kan. Daarnaast bij voorkeur sportschoenen met noppen en een gebitsbeschermer (bitje, evt verkrijgbaar in het clubhuis).

Als je besluit om met een full contact (tackle) team mee te trainen, kun je een helm en shoulderpads (schouderbescherming) lenen van de club. Wanneer je besluit je in te schrijven, dien je deze materialen en eventuele andere beschermende kleding zelf aan te schaffen. Overleg altijd met je coach welke beschermende kleding noodzakelijk en geschikt zijn voor jou en jouw positie.

Edit
Team Leeftijdscategorie Trainingsdag Van: Tot:
Full Contact – Juniors 16 jaar t/m 19 jaar Woensdag 19:00 21:00
Full Contact – Juniors 16 jaar t/m19 jaar Vrijdag 20:00 22:00
Full Contact – Senioren Vanaf 18 jaar Woensdag & vrijdag 20:00 22:00
Flag Football – U15 7 jaar t/m 14 jaar Woensdag & vrijdag 18:45 20:15
Flag Football – U17 15 jaar t/m 17 jaar Woensdag & vrijdag 18:45 20:15
Flag Football – Senioren Vanaf 16 jaar Vrijdag 20:30 22:00


TAPTOE LEIDEN – IK TRAIN GRAAG 4 WEKEN GRATIS MEE!