SO! Sport

LightningLeidenZonnepanelenBanner300x250Makkelijker wordt het niet! Geld verdienen voor onze club, American Football Club Lightning Leiden. Hieronder wordt in het kort uitgelegd hoe het werkt. Zoek je meer informatie? Check dan www.so-sport.nl of check de video: https://www.youtube.com/watch?v=jSjWti7ax_0.

Het is nieuw en gratis. Een perfecte manier voor ondernemers om gerichte reclame te maken en ideaal voor sportclubs om net even wat extra te verdienen. Vanaf begin 2016 begint SO! Sport met het uitrollen van deze ‘win-win’ app. Met slechts een kleine handeling en weinig moeite steun je de club financieel zonder dat het je zelf ook maar 1 euro cent kost.

Download de app en elke keer als jij op de club bent ontvang je één advertentie op je mobiel. Met elke advertentie die je bekijkt, rinkelt de kassa op je club. Deel je die advertentie ook nog met vrienden? Dan verdien je nog meer voor je club. Zomaar tot € 15,- per lid per week.

Op de club hangt een beacon. De beacon verstuurt een advertentie naar de smartphones waarop de SO! Sport app is gedownload. De app is gekoppeld aan Lightning Leiden en daardoor komen de opbrengsten van het bekijken en delen (brengt nog meer op) rechtstreeks binnen op de rekening van Lightning.

Adverteerders kunnen op deze manier zeer gericht op advertenties sturen aan zeer specifieke doelgroepen. En jij verdient geld voor de club waardoor mooie projecten kunnen worden gerealiseerd! Adverteerder blij, jij blij.

Download de app en verdien gratis geld voor Lightning Leiden!
(Toch nog iets niet duidelijk? Check dan de veel gestelde vragen van SO! Sport: http://www.so-sport.nl/veelgestelde-vragen/)