Mededeling Voorzitterschap

DSC_5457Beste leden,

Via deze weg wil ik jullie laten weten dat ik met pijn in mijn hart mijn functie als voorzitter neerleg. Voor velen van jullie zal dit onverwacht komen en eerlijk gezegd had ik dit ook zelf niet verwacht.

Toen ik anderhalf jaar geleden de uitdaging aan ging als voorzitter van Lightning Leiden, was mijn plan om voorzitter te blijven zolang ik zou spelen. In mijn planning zou dit zeker nog een jaar of 5 zijn. Mijn planning veranderde echter snel toen ik in mei vorig jaar te horen kreeg dat ik een nekhernia heb. In eerste instantie leek het er op dat deze nog wel eens weg kon trekken. Inmiddels bijna een jaar later zit de hernia er onveranderd en heb ik moeten besluiten om voorgoed te stoppen met American Football.

De sport waar je passie ligt niet meer mogen spelen steekt mij nog elke dag en wordt alleen maar versterkt wanneer ik op de club rondloop en mijn oud teamgenoten op het veld zie. Voor mij word Lightning eerder een frustratie dan iets wat ik met liefde doe. Uiteraard blijf je het voor je familie doen, maar het plezier en de motivatie is weg.

Ik ben dan ook van mening dat er binnen de club, of misschien daar buiten, zeker iemand rondloopt die op dit moment met meer liefde en inzet deze kar kan trekken.
Ik wil alle leden bedanken voor het vertrouwen dat jullie in mij hebben gehad de afgelopen twee jaar. Ik zal jullie uiteraard niet zo maar de rug toe kunnen en willen keren en zal daarom voor een waardige vervanger zorgen voor dat ik voorgoed opstap.

Met sportieve groet,
Martijn Verkaar

Mocht je interesse hebben in de functie voorzitter, stuur een mail naar communicatie@lightningleiden.nl