It’s Playoff Party Time!

Komend weekend komen alle vier de teams van Lightning Leiden in actie. Deze speelronde zal bepalen welke teams de playoffs halen.

Zondag 8 juniLightning Leiden vs. Spijkenisse Scouts 2014

11:00 uur Cadets Full Contact Lightning Leiden vs. Amsterdam Panthers. Lightning is al geplaatst voor de finale op 5 juli in Arnhem. Het team van Coach Arnout is afgelopen week diep door het stof gegaan tegen de Amsterdam Crusaders.

14:00 uur Senior Full Contact Lightning Leiden vs. Spijkenisse Scouts. Lightning is al geplaatst voor de playoffs, echter staat het thuisvoordeel op het spel. Bij winst van Lightning zullen zij eindigen op plaats 1. Plaats 1 geeft recht op een thuiswedstrijd tegen Lelystad Commanders.

De vorige wedstrijd tussen Lightning en de Scouts werd 27-20 in het voordeel van Lightning. Mocht Lightning verliezen met minder dan 6 punten verschil, dan behoudt het plaats 1. Mocht Lightning verliezen met dan 6 punten zullen de Scouts op plaats 1 komen. Lightning mag dan afreizen naar Rotterdam om daar tegen 010 Trojans te spelen. Voor de Scouts staat er meer op het spel, bij verlies Scouts en winst van Groningen in Enschede zullen zij derde worden en de playoffs ontlopen. Het belooft een spannende game te worden

14:00 uur Peewees Flag Football spelen uit in Lelystad tegen de Commanders. Lightning is bezig met een sterk seizoen. De vorige wedstrijd werd gewonnen met maar liefst 72-00 tegen de Eagles. Lightning zal er alles aan doen dit goede resultaat door te zetten.

Maandag  9 juni

14:00 uur Senior Flag Football Lightning Leiden vs. Groningen Giants. Bij winst op Groningen heeft Lightning het thuisvoordeel met de playoffs op 15 juni. De afgelopen wedstrijd tegen Groningen is in het voordeel van Lightning geëindigd 90-06.