Extra Informatie FAN Leiden

Football Academy Netherlands Lightning LeidenBeste FAN-deelnemer,

Jullie zijn allemaal van harte welkom op 7 september bij Lightning Leiden voor de kick-off van de Football Academy Netherlands. Sinds enkele maanden hebben wij de beschikking over ons eigen nieuwe clubhuis, kleedkamers en andere faciliteiten. Om jullie allemaal van te voren voldoende in te lichten sturen wij jullie bij deze alvast wat extra informatie toe. Op de dag zelf zijn wij te herkennen aan ons donkerblauwe wedstrijdshirt.

Huisregels

Ons clubhuis, kleedkamers en andere faciliteiten zijn allemaal zo goed als nieuw en dit is het eerste American Football evenement die hiervan kan genieten. We zijn heel trots op dat wij de opening mogen organiseren maar willen nog lang van onze faciliteiten kunnen genieten. Hierom hebben wij enkele regels opgesteld waar iedereen zich aan dient te houden. De belangrijkste zijn:

  • Wij gaan respectvol en normaal met elkaar en andermans spullen om
  • Geen noppen in het clubhuis
  • Ballen gooien, schoppen en dergelijke doen we alleen buiten
  • Mocht er enige twijfel ergens over zijn dan bepaald iemand van de FAN staff of Lightning

Lunch / eten

Ons clubhuis zal uiteraard open zijn waar voldoende inkopen zullen worden gedaan om de deelnemers van extra energie te voorzien. Het is bij ons mogelijk om te pinnen dus contact geld is niet nodig. Daarnaast is het goed om te weten dat wij voor een (gezonde) keuken hebben gekozen en wij geen frituur hebben. De grill konden we niet achterwegen laten waardoor een broodje hamburger (€ 3,50); een broodje gehaktbal ( € 3,-) of een van de andere vele mogelijkheden zijn te verkrijgen. Daarnaast is er uiteraard ook nog voldoende aan drinken te bestellen. Het is niet toegestaan om meegebrachte eten en drinken te nuttigen binnen het clubhuis of op het terras.

Parkeren

Aangezien ons veld in een woonwijk ligt zal er helaas geen plaats zijn voor de deur om alle auto’s kwijt te kunnen. Apart voor de FAN hebben wij het volgende voor jullie geregeld.

De parkeergarage van de AH XL (bevrijdingsplein, Leiden) gaat apart voor de FAN vanaf 8 uur al open. Wanneer je voor ons hek staat zie je aan de rechterkant een zwarte toren staan waar de parkeergarage onderin zit. Vanaf deze parkeergarage is het maximaal 5 minuten lopen naar ons veld toe. Ons advies is daarom ook om de spelers voor het hek af te zetten en daarna de auto in deze parkeergarage te parkeren.

De parkeergarage sluit om 19:00; iedereen die ook blijft om NFL te kijken zal even de auto opnieuw moeten parkeren. Tegen die tijd zal er weer voldoende plaats zijn om uw auto voor de deur te parkeren.

NFL bij Lightning

Niet alleen de FAN begint op 7 september, op die dag wordt ook de eerste volledige wedstrijddag van het NFL reguliere seizoen. Op de tv’s in ons clubhuis zullen er ook meerdere wedstrijden worden uitgezonden. Jullie zijn allemaal welkom om te blijven hangen om met iedereen NFL te komen kijken bij ons.

Wij hopen dat jullie allemaal een geweldige dag zullen hebben en gaan genieten van de FAN,

Met sportieve groet,
Bestuur Lightning Leiden