Drewes Neemt Afscheid Als Bestuurslid

Lightning Leiden - Drewes TebbesVia deze manier wil ik alle leden van Lightning en de rest van American Football Nederland laten weten dat ik mijn bestuursfunctie technische zaken binnen Lightning per 1 februari neer zal leggen. Ik zal meer tijd in het bondsbestuur gaan stoppen en heb hierdoor niet de ruimte om voor 100% de functie van technische zaken bij Lightning te vervullen.

Ik vind het lastig om te doen omdat Lightning een hele sterke stijgende lijn heeft ingezet en ik hoop van harte dat deze vast zal worden gehouden. Met het opstellen van het visiedocument, de nieuwe structuur binnen de vereniging en de realisatie van het clubhuis is een bijzonder goed fundament neergezet waar de vereniging op kan bouwen.

Helaas is er nog geen opvolger, die de functie technische zaken op zich gaat nemen. Diegene die ik op het oog had vervuld op dit moment al andere functies binnen de vereniging die ook belangrijk zijn. De grootste taak voor het volgende bestuurslid technische zaken wordt het verder aanvullen van de coaching staff. Hierin zijn al meerdere belangrijke stappen gezet maar heeft nog veel aandacht nodig. Daarnaast ligt er een wetenschappelijk onderbouwd technisch beleid ter ondersteuning. Voor nu zal de rest van het bestuur mijn zaken waarnemen totdat er een opvolger is.

Ben ik dan helemaal weg bij Lightning? Natuurlijk niet! Ik zal nog vaak genoeg achter de bar staan of Lightning aanmoedigen langs de zijlijn wanneer ik niet hoef te fluiten. Ik ben in de herfst van ’99 bij de club gekomen en zal altijd onderdeel van t meubilair blijven. Alleen nu als vrijwilliger in plaats van bestuurslid.

De vacature van bestuurslid technische zaken zal zo snel mogelijk worden gepubliceerd op de Lightning website. Houd de Lightning site in de gaten voor deze vacature.