Lightning in the house

Beste (oud)leden, sponsoren en alle andere bekenden van Lightning Leiden,

Al 9 jaar ons eigen clubhuis waar we maar wat trots op zijn. Vier jij het zaterdag 10 juni 2023 met ons mee? Super gezellig als je er bij bent!

Tot dan!

EASTER GAME!

9 april is het Easter Sunday! Waar op het veld van Lightning Leiden, de Zuid-Hollandse derby gespeeld zal worden tegen de Trojans uit Rotterdam. Dus in plaats van zoeken naar eieren, om in de Paassfeer te blijven, gaan wij opzoek naar punten. In poule A hebben alle drie de teams 1x gewonnen en 1x verloren, dus meer chocola kunnen we er niet van maken, your support is needed in our 2nd home game of the season. Lightning strikes BAM!

Cadets klaar voor nieuw seizoen

Yes 🙌! Ook de cadets zijn klaar voor hun 1e wedstrijd van een nieuw seizoen. Voor een enkeling wordt dit hun 2e seizoen, maar overwegend zal voor de meesten de eerste stappen in het tackle football worden gezet. Net als vorig seizoen zullen de Cadets opnieuw een combi team vormen met de cadets van Spijkenisse. Dit betekent bijvoorbeeld dat de Home games wisselend in Leiden of Spijkenisse zullen worden gespeeld.

De competitieopzet is ook een bijzondere, deze bestaat namelijk, uit helaas maar 3 (❗) teams. Daar staat wél tegenover dat de teams elkaar dit jaar 4x zullen treffen, 2x in een home game en 2x in een away game.

De 1e Kick off van 2023 vindt zondag 19 maart plaats om 14.00 uur op het sportveld van Spijkenisse. Reis dit seizoen mee met deze getalenteerde groep en misschien wel toekomstige senior prospects and show your support!! 🏈