Lightning Club van 100

554850_1120772191287025_5886322040706689264_nClub van 100 2017

Dit jaar heeft de club van 100 haar donatie gedaan in de vorm een investering in een vaatwasser en een horecakoelkast.

 

 

Donateurs 2017

Familie Tebbes
Jan Beij
Karin Beij
Piet Beij
Myriam Beck
Duhan Veldhoen
Bart van der Klugt
Ben Bouwman
Drewes Tebbes
Coaches SFC
Martijn, Patrick, Clint en Jaap
Familie Bruines
Mark & Renee Bright
Bert van der Vliet – APEK Administraties
Eimert van der Vliet – APEK Administraties
Hans Spapens
Anna van der Klugt
Peter Beij – Rosc Automatisering
Hans Wolvers – AVA Adviseurs

Word lid van de Lightning Club van 100!
Een club van 100 is een bekend fenomeen in de sport- en verenigingswereld en vormt een effectieve manier van het generen van inkomsten voor de vereniging. De Lightning Club van 100 bestaat zoals de naam al zegt, uit 100 deelnemers. De leden van de Lightning Club van 100 vormen een elite club en dragen een warm hart toe aan American Football en in het bijzonder Lightning Leiden. Ieder lid betaalt jaarlijks honderd euro, die wordt gebruikt voor investeringen in de club. Dit geld is niet zomaar bestemd voor de clubkas. Het geld wordt geïnvesteerd in specifieke projecten binnen de club, waarvan alle leden (jeugd tot senioren) profijt hebben. Bijvoorbeeld de inboedel van het nieuwe clubhuis. Denk hierbij aan meubels, apparatuur en andere faciliteiten. Dit is het idee achter de Lightning Club van 100.

Wat krijgen de leden van de Lightning Club van 100 ervoor terug?
Het belangrijkste voordeel als lid van de Lightning Club van 100 is dat je met de geïnvesteerde honderd euro (of meer) een zetel verkrijgt. Je hebt hiermee inspraak (een stem) in toekomstige investeringen. Het stemmen op nieuwe projecten geschiedt op een democratische basis. Waarbij simpelweg de meerderheid van de stemmen van de leden van de Lightning Club van 100 bepalen welk verenigingsproject er gesteund zal worden. Iedereen kan nieuwe investeringsplannen indienen, uiteraard zullen deze plannen op een juiste wijze gepresenteerd moeten worden.

Verder word je jaarlijks uitgenodigd voor een speciaal buffet. Hierbij  kunnen de Lightning Club van 100 leden elkaar ontmoeten, genieten van een hapje en een drankje, de doelen voor de toekomst bespreken en uiteraard worden zij bedankt voor hun deelname.

Naast inspraak in de investeringen en een uitnodiging voor het jaarlijkse buffet, verkrijg je een eervolle naamsvermelding op het Lightning Club van 100 bord bij de ingang van het nieuwe Lightning Leiden clubhuis. Hiermee worden de leden van de Lightning Club van 100 eervol vermeld en zal voor iedereen zichtbaar zijn wie Lightning Leiden een warm hart toedraagt. Tevens zal je digitaal worden vermeld op de website.

Hoe word je lid?
Lid worden van de Lightning Club van 100 is eenvoudig. Middels een inschrijfformulier (hieronder te downloaden), maak je als nieuw lid kenbaar dat je wilt deelnemen. Nadat het bedrag is overgemaakt op het juiste rekeningnummer, ben je officieel lid. Spoedig na het lidmaatschap zal je toegevoegd worden aan zowel het Lightning Club van 100 erebord bij de ingang van het clubhuis en aan de ledenlijst op de website. Hierbij geldt, wie zich als eerste inschrijft zal bovenaan het bord worden weergegeven. Daarnaast zal bij de vermelding op het bord de datum worden vermeld, zodat voor iedereen zichtbaar is vanaf welk moment het lid is toegetreden.

Je kunt je gedurende het gehele jaar inschrijven in de Lightning Club van 100. Het stemrecht gaat, nadat de minimale betaling is ontvangen, per direct in. Je kunt bij de eerstvolgende stemronde met behulp van je zetel(s), de stem(men) laten gelden.Lightning Leiden - Club van 100 Bord 01 copy

De betaling geschiedt als volgt:
Bedrag(en) te storten t.n.v. Lightning Leiden in Leiden, o.v.v. club van 100 en overeenkomst nummer(s).

ABN AMRO  55.59.88.015
IBAN NL30ABNA0555988015
BIC ABNANL2A

nadat beide partijen een overeenkomst hebben getekend. De overeenkomst heeft een uniek nummer welke altijd bij betaling en/of correspondentie vermeld moet worden. De overeenkomst wordt samen met de penningmeester van Lightning Leiden getekend en afgerond. Je krijgt vervolgens het unieke nummer.

*Ieder lid van de Lightning Club van 100 is vrij om meer dan honderd euro te doneren. Per honderd euro verkrijgt een lid één zetel en daarmee één stem. Hierbij geldt geen maximum van het te doneren bedrag, echter, een lid van de Lightning Club van 100 kan een maximum van drie zetels (stemmen) verkrijgen met het gedoneerde bedrag. Dit om de democratische werking van de Lightning Club van 100 te waarborgen.

Lightning Leiden – Inschrijfformulier Lightning Club van 100