LitH Anniversary Party

Alsof de tijd nog niet snel genoeg gaat… Het is inmiddels al vier jaar geleden dat American Football Club Lightning Leiden de deuren van haar nieuwe clubhuis mocht openen. Het splinternieuwe onderkomen biedt huisvesting aan American Football spelers, fans en iedereen die zich er thuis voelt.

Vier jaar geleden verhuisde het eredivisie spelende Lightning Leiden van portacabins naar een eigen clubhuis gepaard met prachtige kleedkamers en andere faciliteiten. Tevens wordt bekend gemaakt wie zijn of haar lening aan Lightning teruggestort zal krijgen! Kortom: Tijd voor een feestje! Met trots viert Lightning Leiden het vier jarig bestaan van het clubhuis in de vorm van een ‘Lightning in the House’ borrel. Leden, partners, vrienden en geïnteresseerden zijn van harte welkom om dit heugelijke moment met Lightning Leiden te vieren.

Praktische informatie:
Datum: Zaterdag 9 juni 2018
Tijd: vanaf 17:00 uur
Locatie: Montgomerystraat 50A

ALV 10 Juni 2018

Beste leden van Lightning Leiden,

Het bestuur van Lightning Leiden nodigt jullie uit voor een algemene leden vergadering (ALV). De ALV zal plaatsvinden op zondag 10 juni 2018

De agenda en de informatie over de ALV wordt gemaild aan alle leden. Het is belangrijk dat je je stem laat gelden over de toekomst van onze American Football Club, Lightning Leiden.

ALV informatie:
Datum: zondag 10 juni 2018
Aanvang: 17:00 uur
Locatie: Lightning Leiden Clubhuis
Ben je verhinderd? Verlies je stem niet, eventuele mandaten kunnen naar secretaris@lightningleiden.nl worden gestuurd.

Mocht je de gestuurde informatie nog niet ontvangen hebben, stuur een mail naar secretaris@lightningleiden.nl

We zien jullie graag op zondag 10 juni 2018

Met sportieve groet,
Het bestuur van Lightning Leiden

Nieuw Logo Lightning Leiden

Lightning Leiden presenteert nieuw clublogo

American Football Club Lightning Leiden presenteert na acht jaar een nieuw, krachtig en sportief logo. Het nieuwe logo past volgens het bestuur van de club beter bij het karakter van de sport en geeft de club een heuse vertegenwoordiger in de vorm van dondergod Thor.

Het nieuwe logo is gebaseerd op de dondergod Thor (Donar), waarbij een brug wordt geslagen met de historie van regio Leiden. Ooit werd dit gebied bevolkt door de Bataven, een Germaans volk die succesvol de strijd aan gingen met de toenmalige bezetters, de Romeinen. Het Germaanse volk eerde onder andere de dondergod Thor. De link met Lightning (bliksem) en de dondergod kan vrij eenvoudig worden uitgelegd.

Naast de historische connectie, past het logo perfect in de Amerikaanse sportlogo stijl. Amerikaanse sportlogo’s staan bekend om een strakke (witte) omlijning van de contouren van het logo. Daarnaast is er vaak sprake van een mascotte in de vorm van een dier of een figuur. Tevens zijn de logo’s dusdanig ontworpen dat deze snelheid, kracht en dynamiek uitstralen. Stuk voor stuk elementen die terugkomen in het nieuwe logo van American Football Club Lightning Leiden.
American Football Club Lightning Leiden zal haar oude logo gefaseerd vervangen. Het voormalige logo is vereeuwigd in het clubhuis en is nog op veel plaatsen terug te vinden. Langzaamaan zal het logo op allerlei vlakken worden vervangen. Op digitaal vlak zal de vervanging direct plaatsvinden.

Noot voor de redactie
Meer informatie kunt u opvragen bij Maurice van der Vliet, verantwoordelijk voor de marketing & communicatie van American Football Club Lightning Leiden. Hij is te bereiken op het e-mailadres: communicatie@lightningleiden.nl. Gelieve deze informatie vertrouwelijk te behandelen en niet mee te publiceren met eventuele artikelen.

Bijlagen
Als bijlage van dit persbericht vindt u een logo package met de nieuwe logo’s van American Football Club Lightning Leiden. De beeldmerken zijn auteursrechtelijk beschermd en eigendom van American Football Club Lightning Leiden. Echter heeft u uiteraard toestemming om de logo’s middels verschillende bronnen te verspreiden of in te zetten voor publicaties of artikelen.

Lightning Verliest Eerste Wedstrijd

Na de winterstop is het seizoen weer begonnen voor Lightning Leiden. Zij traden vanmiddag aan in Arnhem tegen de Falcons. Helaas waren de Falcons een maatje te groot voor Lightning. De seniors verloren met 38-08 in Arnhem.

De volgende wedstrijd is op 17 maart aanstaande. Dan komen de Hurricanes uit Hilversum om 19:00 uur op bezoek.

Oefenwedstrijd Lightning vs. Gators

Net als vorig jaar, komen ook dit jaar onze zuiderburen op bezoek voor een oefenwedstrijd. Het seniorenteam neemt het op 11 februari 2018 om 15:00 uur op tegen Ghent Gators.

De toegang is geheel gratis, kom jij ook?